Dettol Deep Cleanse Bantu Melindungi Kulit

Dettol Deep Cleanse Bantu Lindungi Kulit Dari Kuman

Dettol Deep Cleanse Bantu Melindungi Kulit

Kita mudah sangat terdedah dengan pelbagai jenis penyakit berbahaya jika tidak mementingkan aspek kebersihan terutamanya kanak-kanak yang memang mudah dijangkiti kuman dimana mereka memang aktif di rumah atau di luar rumah.

Sekiranya anda ada anak, anda memang perlu dapatkan produk yang dapat membantu melindungi kulit anak-anak anda dari kuman yang berbahaya.

Baru-baru ini Dettol telah melancarkan produk terbarunya iaitu Dettol Deep Cleanse yang mampu melindungi kulit kita dari kuman-kuman yang merbahaya. Pelancaran ini telah berlangsung dengan jayanya pada 12 Julai 2017 bertempat di Connexion@Nexus, Bangsar South Kuala Lumpur.

Melindungi Kulit Anda Dengan Dettol Deep Cleanse

Dettol Deep Cleanse

Setiap hari kulit kita akan terdedah dengan debu, peluh, pencemaran, dan segala jenis kotoran lain yang akan mengakibatkan kerosakan kulit. Lagi-lagi yang aktif diluar dan terdedah dengan cahaya matahari. Memang mudah dijangkiti dengan penyakit-penyakit kulit. Biasanya kanak-kanak sering kali terdedah dengan kuman kerana memang aktif bermain di luar.

Sebagai ibu-bapa, anda memang perlu mementingkan aspek kebersihan dengan melindungi kulit anak anda dari kuman yang berbahaya. Dengan produk terbaru Dettol Deep Cleanse yang mengandungi exfoliants ini ia akan membantu membuang semua sel-sel kulit mati dan lebih mencuci dan membersihkan kulit dan sekaligus dapat membantu menjaga kesihatan kulit untuk jadi lebih baik.

mencuba dettol deep cleanse

Dengan 100% natural apricot micro-scrubbing beads, ianya datang dalam bentuk sabun buku dan juga body wash. Dengan penggunaan Dettol Deep Cleanse ini, kulit anda akan lebih sihat, lembut dan cerah berseri. Apa yang menariknya ianya berbau fruity yang memang best dan wangi!

Semasa pelancaran produk ini, kami sendiri dah mencuba tahap keberkesanan Dettol Deep Cleanse Body Wash sebelum dan selepas menggunakannya. Sebelum cuci tangan, moisture value kulit adalah 19% tapi selepas mencuci tangan, 46.4%! Ternyata tahap kelembapan kulit meningkat dengan Dettol Deep Cleanse ini.

Dettol Deep Cleanse Bantu Melindungi Kulit

Ketika pelancaran juga, rakan-rakan media dan Blogger telah didedahkan dengan kebaikan dan kelebihan Dettol Deep Cleanse ini melalui sesi perbincangan diantara Dermatologist and Aesthetic Physician, Dr. Abrizah Osman, Marketing Manager RB Malaysia dan Singapore, Kim Minyoung, Pengacara TV, Nana Mahazan dan Social Media Celebrity, Cupcake Aisyah.

Banyak juga input-input yang berguna dibincangkan ketika sesi perbincangan ini. Berikut adalah kelebihan Dettol Deep Cleanse yang mungkin menarik perhatian anda.

  • 100% Apricot Asli untuk wangian dan wangian yang menyegarkan.
  • Mengandungi Micro Scrubbing and Beads (tidak keras pada kulit anda)
  • Membantu mengeluarkan sel-sel kulit mati untuk pembersihan yang mendalam yang menggalakkan kesihatan kulit.
  • Bukan sahaja menyediakan perlindungan kuman tetapi juga manfaat kulit.
  • Sesuai digunakan setiap hari.
  • Meninggalkan kulit cerah dan diperbaharui.
  • Sesuai untuk mengekalkan kesejahteraan keluarga keseluruhan.

Bagi anda yang amat mementingkan aspek kebersihan dan kesihatan diri sendiri dan juga ahli keluarga anda, Acul sarankan anda perlu dapatkan Dettol Deep Cleanse ini dipasaran. Anda boleh dapatkannya di semua farmasi dan supermarket berhampiran anda.

Dettol Deep Cleanse Body Wash
225ml RM6.90 | 850ml RM20.25 | 800ml refill pack RM15.67.

Dettol Deep Cleanse Bar Soap
RM10.45 untuk saiz 105g (pek 3+1).

Jadi apa lagi? Mulakan gaya hidup sihat hari ini dengan Dettol. Lindungi kulit kita dari kuman-kuman yang merbahaya.

Apa Kata Mereka?

Pakej Perkahwinan Dewan Raja Muda Musa

Lagi Topik Menarik

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

KONGSI

Langgan Kemaskini Terkini

Dapatkan kemaskini topik-topik terbaru setiap minggu terus ke e-mel anda dan peluang untuk menang pelbagai hadiah-hadiah menarik.


Atas